KAYSERİ / YAHYALI - Fatih İmam Hatip Ortaokulu

Ock

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönemini acısıyla tatlısıyla geride bıraktık. Emek veren bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.Hava muhalefeti nedeniyle okul içinde yapılan törende, yıl içinde sosyal, sportif ve kültürel faaliyetlerde başarılı olan öğrencilerimizi ödüllendirdik.

Tüm öğrencilerimize iyi tatiller dileriz. "İMAM HATİPLİ OLMANIN GURURUNU YAŞATAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ."

Ock

Fatih İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri olarak yürütmekte olduğumuz "İYİLİKTE YARIŞIYORUZ PROJESİ" kapsamında doğada bulunan kuşlara ve yabani hayvanlara buğday ve ekmek bırakıldı. Proje yürütüsü olan öğretmen ve öğrencilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Ock

SATRANÇ VE MANGALA TURNUVAMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK...
Dönemin sonunun gelmesiyle beraber her yıl olduğu gibi bu yıl da etkinliklerimiz başladı. Bunlardan ilki Mustafa OKANDAN öğretmenimiz rehberliğinde öğrencilerimiz arasında gerçekleştirilen Satranç ve Mangala turnuvası oldu. Kıyasıya geçen karşılaşmalar neticesinde Satrançta Ali Oğuzhan YÜREK, Mangala oyununda ise Aleyna KEÇİBAŞ rakiplerini eleyerek 1. oldular. Etkinliğe rehberlik eden Mustafa OKANDAN öğretmenimize ve katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

KUTU OYUNU başvuru sayfasına ait bilgiler aşağıda bulunmaktadır.

Ock

AGD tarafından düzenlenen Siyer Yarışmasında Ödül alan öğrencilerimize Belediye Kültür Salonunda ödülleri verildi.

Yarışmaya damga vuran Fatih İmam Hatip Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerini tebrik ederiz.

Ock

ALLAH HEPİNİZİN YOLUNU BAHTINI AÇIK EYLESİN. RABBİNİN RIZASINI HERŞEYİN ÜSTÜNDE TUTARAK VATANI VE MİLLETİ İÇİN GECE GÜNDÜZ HİZMET EDEN GÖNÜL ERLERİ OLMANIZ DİLEĞİ İLE... ALLAH´A EMANET OLUN.

FATİH İMAM HATİP ORTAOKULU

Ock

2017 Ekim-Kasım-Aralık ve Ocak  aylarında okulumuzda uygulanan Kalite Takip Sistemi Vizyon Belgesi İzleme Raporu hazırlandı.

Sevgili Öğrenciler.

Yarışmaya okulumuzdan her öğrenci katılabilmektedir. Detaylı bilgi içi aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

DAHA İYİ BİR İNTERNET SENİNLE BAŞLAYACAK: DEĞERLERİNE SAHİP ÇIK! KONULU
"KUTU OYUN YARIŞMASI"

Ock

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerimiz, öğrencilerin konuyu daha iyi anlayabilmeleri ve akılda kalıcılığı arttırmak için öğretim materyalleri geliştirdi.

Ock

Okul Koridorlarına Önemli Tarihi Şahsiyetlerin Resimleri Asıldı.