KAYSERİ / YAHYALI - Fatih İmam Hatip Ortaokulu

May

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları Destekleme Programı Kapsamında düzenlenen Bilim Fuarımız oldukça beğeni topladı.

Nis

8. sınıf öğrencilerimizle İmam Hatip Liselerimizi ziyeret ettik.

Nis

“Yarın kıyametin kopacağını bilseniz bile, bugün elinizdeki fidanı dikin.”

Nis

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen genç sesler musiki yarışmasında okulumuz öğrencilerinden oluşan grup "erler demine" ilahisi ile  il 1. si olmuşlardır. Öğrencileri ve onları yarışmaya hazırlayan öğretmenimiz S. Çağatay İZCİ´yi tebrik ederiz.

Nis

Kayseri geneli tüm ortaokul ve imam hatip ortaokulların katılabildiği matematik olimpiyatlarında 5. sınıf öğrencimiz İbrahim KÜRTÜNCÜOĞLU İl 1. si olmuştur. Öğrencimizi ve matematik öğretmeni Alper ALKAN´ı tebrik ederiz.Ayrıca 8. sınıf öğrencimiz Ravzagül TÜRK  de il 8. si olmuştur. Organizasyonu yapan Nurettin Öztürk İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğüne ve TÜGVA yetkililerine teşekkür ederiz.

May

İmam Hatip Tanıtım Programı kapsamında Yahyalı ilçesindeki tüm 4. sınıflar TÜBİTAK Bilim Fuarımıza getirilerek okul tanıtımı yapıldı. Tanıtım sonunda bütün 4. sınıflar ile hatıra fotoğrafı çektirildi.

Nis

İlçe genelinde yapılan 5. Sınıflar Arası Geleneksel Çocuk Oyunları Müsabakaları bugün yapılan ödül töreniyle tamamlandı. Öğrencilerimiz hem erkekler hem de kızlar kategorilerinde ilçe şampiyonu olma başarısını göstermişlerdir. İl müsabakalarında okulumuzu ve ilçemizi temsil edecek olan çocuklarımızı ve yarışmaya hazırlayan Mustafa OKANDAN öğretmenimizi tebrik ederiz.

Nis

Peygamberimiz´in eğitim anlayışı ve metodları üzerine konferans düzenlendi.

Nis

7. sınıf öğrencimiz Ömer APILI, Kayseri geneli yapılan muay thai müsabakalarında il 3. sü olmuştur. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Şbt

´´Kitap Dostları ve Okuyan 7´ler Projesi´´ kapsamında öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmak ve okuyan bireyler yetiştirmek için uygun ortam hazırlanarak kitap temini yapılmıştır.

Şbt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü´nün ´´Kur´an-ı Kerim´den Hayat Ölçüleri: Kırk Ayet´´ etkinliği kapsamında pano çalışması yapılmıştır.