Kitap Okuma Yarışması Ödülleri

"Bir Yazar Bana Çok Şey Katar"

14.03.2024 148

Proje adı "Bir Yazar Bana Çok Şey Katar" olan kitap okuma projemize gösterilen ilgiden dolayı kitabı okuyan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz. Asıl önemli olanın ödülden ziyade okumanın kendisi olduğunu elbette hepimiz biliyoruz. Okumak bir günlük, bir haftalık bir etkinlik değil. İnsan ömrü boyunca bunun açlığını çekmeli. Nasıl ki  yaşamak için ekmeğe, suya ihtiyaç duyuyorsa bedenimiz, ruhumuzuda beslememiz gerekir. Genç dimağlarınızı en güzel eserlerle doldurmanın heyecanını ve şevkini hep diri tutmanız dileğiyle..

2. serisini okuduğumuz "Gece Yolcuları Geçit" kitabından yaptığımız kitap okuma yarışması sonucunda ödül kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.