Erdem Projemiz Finalde !!!

Türkiye Geneli;

160 Okul

51 Proje

45 İl'de gerçekleşecek olan projelerden oluşan ERDEM Projesini KAYSERİ'ye kazandıran okulumuz yine haklı bir sevinç yaşamaktadır. Yahyalı Fatih İmam Hatip Ortaokulu olarak aşk ile durmadan, kararlılıkla ve azimle ibadet vecdiyle çalışmaya devam edeceğiz.

23.07.2022 193

SEVAP PROJEMİZE DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN BÜYÜK ONUR

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nün düzenlediği Erdem Projesi kapsamında Okulumuzda 4 yıldır gerçekleştirdiğimiz ve kısa adı SEVAP olan Sevgi ve Vefa Adına Projemiz Türkiye genelinde desteklemeye değer görülen 51 projeden birisi oldu.

Bu destek ve takdir bizi onurlandırdığı gibi sorumluluğumuzu da artırdı. Rabbim hayırla başlayıp hayırla bitirmeyi nasip etsin inşallah.

Haydi Bismillah...