2022-2023 Yılı Karne Kapanış Dönemi

2022-2023 Eğitim Öğretim yılını Rabbimize hamd olsun hayırlısıyla nihayete erdirdik.

16.06.2023 1592

Koskoca bir eğitim öğretim dönemini kazasız belasız sona erdirmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Her konuda son derece özverili bir şekilde çalışan Fatih İmam Hatip Ortaokulu ailesi olarak başarılı bir eğitim öğretim yılını geride bıraktık. Fatih İHO ailesinin bütün idareci ve öğretmenlerine, çalışan bütün personellerine, bizlere her daim destek olan kıymetli velilerimize canı gönülden teşekkür ediyoruz.

Elbette ki bütün başarı hikayelerinin ardında mutlu bir aile ortamı vardır ve biz bunun bilincinde olarak çalışmalarımıza devam etmekteyiz.

Bi yıllık bu süreçte bazen hüzünlendik, bazende sevindik. Hayatın içinde olan şeylerdi elbette bunlar.

Gerek akademik, gerekse sosyal etkinliklerle dolu bir yılın vermiş olduğu yorgunluk en güzel yorgunluktu bizler için.

Kimilerimiz yuvadan uçtu elbette hüzünlüyüz lakin hayatın akışı içerisinde olan şeyler bunlar.Mezun ettiğimiz öğrencilerimize bütün haklarımızı helal ediyoruz. Biz onlardan razı idik. Rabbimizde hepsinden bir ömür boyu razı olsun. Salih ve salihalar olarak hayatlarına devam etmeyi cümlesine nasip etsin. Hayırlı insanlarla kesişsin yolları her daim. İstikamet üzere yaşasınlar.

Haklarında hayır diliyoruz.

Okulumuza yeni kayıt yaptıracak olan yeni yavrularımıza da şimdiden hoş geldin diliyoruz.

Hep daha iyi olmaya talibiz. Herkese hayırlı tatiller diliyoruz. Selametle kalın inşallah.

Fotoğraflara ulaşmak için TIKLAYINIZ.