Dürüstlük Manavı Kaldığı Yerden Devam Ediyor

Dua: Allah'ım binâ yıkıntısından, uçuruma düşmekten sana sığınırım. Allah'ım boğulmaktan, yangından ve (aşırı) yaşlılıktan sana sığınırım. Ölüm sırasında şeytanın beni çarpmasından sana sığınırım. Senin yolundan ayrılarak ölmekten sana sığınırım. Zehirlenip ölmekten sana sığınırım. (Üzüntü içinde ölmekten Sana sığınırım.) (Ebû Dâvud, Müsned., II, 92, nr. 1552)

21.02.2023 163

Değerli Velilerimiz ve Sevgili Canlar ❤️

Ülke olarak yaşadığımız bu zor günlerde Fatih İmam-Hatip Ortaokulu ailesi olarak bizlerin de üzerine düşen sorumluluklar var elbette. Bu amaçla sene başından beri uyguladığımız Dürüstlük Manavı faaliyetimizi  2. Dönemde de devam ettireceğiz inşallah. Buna göre dönem sonuna kadar elde edilecek gelirleri depremzede vatandaşlarımıza ulaştırmayı planlıyoruz. Sizler de hem bu hedefi bizimle birlikte gerçekleştirmek hem de çocuklarımızın sağlıklı beslenme, empati, dürüstlük, paylaşma ve yardımlaşma gibi erdemleri kazanması amacıyla Dürüstlük Manavımıza meyve sponsoru olabilir, poğaça için sıra isteyebilir veya nakdi olarak yardımda bulunabilirsiniz.

1 koli meyve suyu: 80 lira

1 günlük meyve sponsorluğu: 200 lira

1 günlük poğaça: 40 adet

Adres:
Fatih İmam Hatip Ortaokulu Gazibeyli Mah. M. Türkmenoğlu Cad. Gözbaşı Karşısı No.68 YAHYALI/KAYSERİ