TEKNOFEST 2024 Teknoloji Yarışma Başvuruları Başladı!

Son Başvuru Tarihi: 20 Şubat 2024

20.12.2023 59

TEKNOFEST TEKNOLOJİ YARIŞMALARI

Dünyan en büyük teknoloji yarışmalarının gerçekleştirileceği TEKNOFEST 2024 Teknoloji Yarışmalarında bu yıl 46 ana yarışmada 117 alt kategori düzenlenecektir. İlkokuldan üniversite ve üzeri seviyeye kadar her eğitim seviyesinden gençlerin, mezunların ve profesyonellerin katılabileceği yarışmalarda ön elemeyi geçen takımlara 50 Milyon TL’den fazla malzeme desteği ve finale kalan takımlara ulaşım-konaklama desteği sağlanacak, dereceye giren takımlara ise 25 Milyon TL’den fazla para ödülü verilecektir.

Uzay ve havacılıktan, sağlık ve yazılıma, ulaşım sistemlerinden tasarım ve eğitime, çevre ve tarım teknolojilerine kadar birbirinden çeşitli ve tamamı geleceğin odak alanlarında kurgulanmış yarışmalar hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için aşağıdaki adresi ziyaret edebilirsiniz.

Yarışmaları İncelemek için Tıklayınız

2024’te Adana’da gerçekleşecek olan TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nin bir parçası olmak için yarışmaları inceleyerek ilgi duyduğunuz alandaki yarışmaya başvurunuzu yapabilirsiniz.

Sen de teknoloji yarışmalarına katılarak TEKNOFEST 2024’ün bir parçası olmak istiyorsan başvuru yapmak için tıklayınız.