Cömertlikte Yarışanlar

Okulumuz öğrencilerinden Ahmet CULHA kumbarasındaki 1200 TL harçlığını Libya'da sel felaketinde zarar gören kardeşlerimize ulaştırılmak üzere okulumuza teslim etti. Kendisini ve ailesini bu cömertliklerinden dolayı tebrik ederiz.

“Onlar kendi canları çektiği, kendileri de muhtaç oldukları hâlde, yiyeceklerini yoksula, yetime ve esire yedirirler:

«Biz sizi sadece Allah rızâsı için yediriyoruz, sizden ne bir karşılık ne de bir teşekkür bekliyoruz. Biz, çetin ve belâlı bir günde Rabbimizden (O’nun azâbına uğramaktan) korkarız.» (derler).

İşte bu yüzden Allah, onları o günün fenâlığından esirger; (yüzlerine) parlaklık, (gönüllerine) sürur bahşeder.” (el-İnsân, 8-11)

04.10.2023 131

“Elini boynuna bağlayıp cimri kesilme, büsbütün elini açıp tutumsuz da olma! Sonra kınanır, (kaybettiklerinin) hasretini çeker durursun.” (el-İsrâ, 29)

Adres:
Fatih İmam Hatip Ortaokulu Gazibeyli Mah. M. Türkmenoğlu Cad. Gözbaşı Karşısı No.68 YAHYALI/KAYSERİ