5. Sınıf Veli Toplantımızı Gerçekleştirdik.

Okulumuza yeni katılan 5. sınıf öğrencilerimizin aileleri ile büyük katılımlı bir veli toplantısını gerçekleştirdik.

26.09.2023 139

Okul Müdürü Kadir Çamdal ve öğretmenlerimizin tam katılımıyla gerçekleştirdiğimiz veli toplantımız oldukça verimliydi.

Okulumuzun işleyişi hakkında bilgilendirme yapıldıktan sonra teker teker ders öğretmenlerimiz okulumuz ve kendi branşlarıyla ilgili , kurum kültürü ile ilgili çok değerli bilgi ve deneyimlerini paylaştılar.

Yer yer soru cevap şeklinde ilerleyen toplantımızda ihtiyaç duyulan bütün sorulara cevap verildi.

Olumlu dönütler aldığımız toplantımızda öğretmenlerimiz ve velilerimiz memnuniyetlerini dile getirdiler. İyi dilek ve temennilerle toplantıyı sonlandıran okul idaremiz eğitim-öğretim yılımızın hayırlı ve bereketli olmasını söylerek toplantıyı sonlandırdı.