Okul Tanıtım Günleri Kapsamında Gezilerimiz Başladı

8. sınıf öğrencilerimizin lise düzeyindeki okullara ait kapsamlı bir bilgi edinmelerini sağlamak ve gelecek yıl devam edecekleri eğitim- öğretim hayatlarında tercih etmek istedikleri okulları yakından tanımayı amaçlayan okul gezilerimizin ilkini bugün gerçekleştirdik.

Daha öncesinden planlanan okul gezileri kapsamında Kayseri ilinde bulunan çeşitli türlerden okullar ziyaret edilecek, öğrencilerimizin kafalarında okul türlerine karşı hem ön fikir oluşması sağlanacak, hem de okullara ait bilgileri bizzat birinci ağızdan dinleme fırsatı bulacaklardır.

Gezimizin öğrencilerimizin şevkini ve çalışma azmini artırmasını diliyoruz. En büyük arzumuz kişiliklerini, karakterlerini ve ilmi manada kendilerini takviye edecek okullara yerleşmeleridir.

30.11.2023 99

.