KAYSERİ / YAHYALI - Fatih İmam Hatip Ortaokulu

Ock

Duyuru! "ÖĞRETMEN" konulu EBA Film 4. Kısa Film Yarışmasının başvurusu 26 Mart – 09 Nisan 2018 tarihleri arasındadır.

Ock

Duyuru! “Öğretmen” konulu 2. EBA Resim Yarışması’nın son başvuru tarihi 30 Mart 2018’dir.

Yarışma Türkiye genelindeki Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı tüm resmi ve özel okullardaki öğretmen ve lise öğrencilerini kapsamaktadır.

Ock

Duyuru! “Öğretmen” konulu 4. EBA Kadraj Yarışması’nın başvuruları 10 Ocak-2 Nisan 2018 tarihleri arasındadır.

Ock

Yarışmaya öğretmen ve öğrencilerimiz katılabilmektedir.

Kas

Okulumuz öğretmen ve idarecileri ile birlikte 1. yazılılar sonrasında genel değerlendirmeler yapıldı. Kazanımların ne derece verilebildiği ve yapılması gerekenler konusunda fikir alış verişi yapıldı. Son derece verimli geçen toplantının 2. sınavlardan sonra da yapılması kararlaştırıldı. Emek veren bütün öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Evin okula yakınlaşması ve değişen anne baba rolleri projesi kapsamında velilerimize seminer düzenlendi.